Veelgestelde vragen

Hoe vind ik meer informatie betreft bepaalde producten?

Er zijn meerdere manier om meer informatie over een van onze producten te bekijken. Rechtsonder op de pagina zit u een chat venster, deze kunt u openen en tijdens kantooruren is er een medewerker die live met u meekijkt en u direct van informatie kan voorzien. Wanneer de chat op AFWEZIG staat kan het zijn dat het iets langer duurt voordat u antwoord terug krijgt.

U kunt naar het kopje CONTACT hier kunt u een bericht achterlaten en hier proberen wij dezelfde dag nog op te antwoorden.

En u kunt contact opnemen met een dealer bij u in de buurt.

 

Waar kan ik Cartel Living meubelen kopen?

Cartel Living meubelen zijn alleen verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. We willen erop wijzen dat wij geen magazijn of speciale artikelen rechtstreeks verkopen.

Via onze dealerlijst vind u makkelijk een dealer in uw regio. Ook kunt u elke maandag een kijkje nemen in “De Woonindustrie” te Nieuwegein, hier is dan een vertegenwoordiger aanwezig die u te woord kan staan.

 

Met wie neem ik contact op bij klachten?

Cartel Living levert alleen zijn producten via dealers door heel Nederland. Wij vragen u dan ook contact op de nemen met de dealer waar u de bank heeft aangekocht.

 

Geven spijkerbroeken af aan mijn nieuwe meubel?

Wanneer kleding niet kleur-vast is, is er een kans dat dit wordt afgegeven. In deze categorie vallen spijkerbroeken ook, de kleurstof die gebruikt wordt om spijkerbroeken te kleuren kan niet zich chemisch niet combineren met de kleurvezels het hecht alleen aan het oppervlak. Wanneer de stof in aanraking komt met een oppervlakte heeft dit de neiging om te “migreren”. Dit is geen reden voor een klacht en maar des te meer een reden om heel voorzichtig te zijn met een nieuwe spijkerbroek en/of nieuwe textiel.

 

Welke tekenen van gebruik zijn te verwachten?

Uw meubels worden per dag meerdere uren gebruikt, hierdoor zijn gebruikssporen te verwachten. Daarom zijn tekenen van dagelijks gebruik zeer natuurlijk en onvermijdelijk.
Deze gebruikssporen zijn gerelateerd aan het zitcomfort en aan de stoffering.

 

Waardoor bestaan er circa afmetingen?

Onze meubels worden met de hand gemaakt, en niet iedere stoffeerder is exact hetzelfde. Doordat kussens en schuimen zachte materialen zijn kunnen deze met de bekleding mee veren. Hierdoor zijn dimensionale toleranties onvermijdelijk en zijn alle opgegeven afmetingen circa afmetingen.

 

Zijn er verschillen in zitcomfort?

Hoe comfortabel je je voelt als je op een bank zit, hangt vooral af van de bekleding en de afmeting van de bank.
Hoe zachter de vulling hoe meer je in de bank zinkt, dit geeft het gevoel van een rijk comfort. Daarentegen is het makkelijker om op te staan ​​of te zitten met stevige bank, dit omdat je minder ver in de bank “zinkt”. Het gaat om je eigen persoonlijke smaak. Daarom adviseren wij u om bij een dealer van ons te gaan proef zitten om te zien of de bank qua comfort naar wens is.